We zijn officieel geopend op zaterdag 21 oktober 2023!

Zaterdag was een feestelijke dag voor Gallery Gloria. Wethouder cultuur Dylan Lochtenberg heeft de galerie in Veenendaal officieel geopend.

Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen genieten van het werk van verschillende vrouwelijke kunstenaars. Bij Gallery Gloria kun je je laten inspireren door het werk van Fieke de Roij, een beeldhouwer die werkt met hardstenen in een minimalistische stijl. Thea Figee maakt schitterend glaswerk en schilderijen. Marije Kalshoven zet in haar werk de kracht van een verfstreek centraal. Ik ben zelf beeldend kunstenaar en maak abstracte beelden met organische vormen.

Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was bij dit mooie moment. Kon je er niet bij zijn, dan ben je van harte welkom om langs te komen en onze kunstcollectie te bekijken. Plan je bezoek nu https://lnkd.in/gkTmRWj6.